Turkokken.no

For oss som liker mer enn bare posemat på tur.

Menu
  • Hjem
  • Campfire
  • Kortreist turmat
  • Lettreist turmat
  • Tips/Kjekt å ha
  • OM TURKOKKEN.NO

JEG VIL INSPIRERE!

Har du lyst til å bidra med oppskrifter eller har andre tips til turkokken.no så er adressen turkokken@turkokken.no

Vil du være med på «kokkelaget»? Send din oppskrift sammen med minimum et bilde (husk at hovedbilde helst bør være liggende slik at det passer bredden på siden –  620×300 eller større) til turkokken@turkokken.no. Hvis du mangler bilde blir det litt avhengig av om/når vi lager den (slik at vi får bilder) at den blir publisert. Oppgi om du ønsker navnet ditt knyttet til oppskriften evnt. pseudonym. Har du lyst til å bli en fast bidragsyter kan du få en egen bruker slik at du kan legge inn oppskriftene selv. Hvis du har fått inspirasjon til oppskriften fra en annen kilde og husker fra hvor, må du referere til denne kilden i oppskriften.

Når det gjelder menyen «KJEKT Å HA» har vi i utgangspunktet tenkt at denne er for beholdt ting som vi selv har god erfaring med. Men mottar gjerne tips på ting som burde være med.

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Du må være innlogget for å kunne kommentere.

Turkokken på Facebook

https://www.facebook.com/turkokken

Turkokken på instagram

  • New season and new opportunities! I believe it is time…
  • Kanon tips!!! Eneste negative er at det blir vanskelig å…
  • A glimpse of last nights live show «The Midnight Sun».…
  • Do you know the SECRET about how to dehydrate minced…
  • Colder conditions and new possibilities. Pana Cotta in da making...…
  • You can’t always get what you want…but if you try…
  • You can’t always get what you want…but if you try…
  • God Jul og Godt Nytt tur år alle sammen! Ikke…
  • Ikke akkurat fulle teiner på den nye plassen som her…
  • Noen ganger er det enkleste det beste #utno #friluftsliv #liveterbestute…
  • Made a stew of green lentils, onions and red peppers…
  • Do you know the SECRET about how to dehydrate minced…
  • Chicken & Red Lentil Stew with Cherry Tomatoes and Gremolata…
  • #utno #friluftsliv #liveterbestute #wildernessculture #turglede #få15 #utetid15 #ilovenorway #instagood #microadventure…
  • The promised land! The white dots are sheeps grazing. No…
Aprikos Asparges Bacon Biffkjøtt Bringebær Bålmat Campfire Cashew Chorizo Couscous Dessert Egg eple Forrett Hvitløk Indisk Kamskjell Kjekt å ha Kortreist turmat Kosemat Kylling Lammekjøtt Lettreist turmat Linser Mango Middag Nøtter Ost Pannekaker Pasta Pistasj Poteter Primusmat Pølse Pølser Raskt og Enkelt Reinkjøtt Rosmarin Serrano Sjokolade Småbarnsforeldre Snack Sopp Souvas Sprialkuttet Svinekjøtt Søtpotet Tips Torsk Trekking Turmat Yoghurt
  • Hjem
  • Campfire
  • Kortreist turmat
  • Lettreist turmat
  • Tips/Kjekt å ha
  • OM TURKOKKEN.NO

Copyright © 2016 - Turkokken.no. All rights reserved.