KATHRINE’s FRISTELSE ALA MORTEN – Baconaprikos med snøfrisk


At bacondadler er snadder visste jeg. I helgen beviste Morten da han disket opp med et lite mella måltid, at bacon også kan kombineres med Snøfrisk kremost og hermetisk aprikos . Perfekt turmat!

Før du drar

Det går under en kvart hermetisk aprikos pr. baconskive. Du får neppe behov for en hel boks aprikoser, så hvis du ikke er glad i å bære ekstra forsøker du å beregne hvor mange du tror du får bruk for. Baconrullene er ganske mektige så tipper 3-4 baconruller pr. pers er nok for de fleste.

 På tur

Start med å skjære aprikosen i passe store båter i forhold til baconskivene du har med. Spre baconskivene på en egnet flate (f.eks. et grytelokk) og smør et tynt lag med snøfrisk kremost på baconskivene. Legg så aprikosbåten på enden av baconskiven og rull inn aprikosen i baconskiven.

DSC_1928DSC_1935

Baconrullene legges på stekepannen og stekes i ca. 10-12 minutter (til baconrullene er gyldne). Mens du venter benytter du tiden til å spikke små bjørkepinner til å spise med.

DSC_1942DSC_1946

Nytes best lett henslengt på liggeunderlaget. OBS! Kjernen på baconrullen kan være glovarm, så bit forsiktig.