KYLLING COSCOUS MED PAPRIKA OG HVITLØK


Eller Drytech vs Primus som turmat!

Dette er en veldig enkel men god rett som jeg synes passer bra når man ønsker å lage noe raskt. Det går nesten like fort som å varme opp en pose med Drytech men er dobbelt så givende å lage, for ikke å snakke om hvor mye bedre den smaker. Det hadde seg slik at turkompisen hadde med seg en pakke Drytech og vi fikk der med anledningen til å teste disse mot hverandre…altså Drytech vs Primus som turmat:

Før du drar

Skjær opp paprikaen og hvitløk i passe store biter og ha de i en plastboks. Skjær kyllingbrystet i terninger og ha de i en plastboks. Husk å transportere kraften i en tett boks eller flaske. Ta gjerne en ekstra pose rundt for det siste du ønsker er kraft søl i bagasjen.

På tur

Sett kyllingkraften på kok og ha paprikaen, hvitløken og coscousen på en passe stor mat termos. Du kan selvfølgelig også bruke en gryte hvis du ikke har en mat termos men en termos vil holde mye bedre på varmen. Hvis du ikke har kyllingkraft kan du bruke vann blandet med en buljongterning.

Turmat: Kylling Coscouse med paprika oh hvitløkTurmat: Kylling Coscouse med paprika oh hvitløk

Når kraften har kokt opp fyller du opp mat-termosen med vesken og setter den til side med lokket på.

Ha kyllingbitene på stekepannen sammen med litt olje og stek de til de er gjennomstekt. Når kyllingbitene er ferdig stekt er også coscousen m/paprika ferdig.

Turmat: Kylling Coscouse med paprika oh hvitløkTurmat: Kylling Coscouse med paprika oh hvitløk

Kryddre med salt og pepper og ha et smaklig måltid!