Meindl Island MFS Active


Elsker disse skoene!

Jeg har tidligere hatt et par Meindl som jeg var rimelig fornøyd med helt til sålen begynte å smuldre opp før første sesong var over. Det var derfor med litt skepsis jeg bestemte meg for å gi de en ny sjanse når Addnature.no ga meg muligheten. Hårstrået (skolissa?) som beslutningen hang i var at jeg hadde fått beskjed om at jeg hadde tørket de feil; dvs latt de stå på varmekabler å tørke. Fikk meg ikke til å si at «nei DET har de har ALDRI gjort!!». For sannheten var at de ofte ble stående igjen inne på badegulvet til tørk etter å ha blitt spylt ren.

Nå har jeg testet de nye skoene i 3 mnd+ og passet meg vel for å ta snarveier i tørke prosessen og premien er som resulatet av slow cooking. Ser ikke antydninger til svakheter. Meindl bruker et såkalt «Memory Foam System», som består av mykt skum i skaftet. Dette skal forme seg etter foten og bedre passformen. Vet ikke om det var det som gjorde at allerede første tur ut ble en suksess. Det var en ukes tur med relativt tung sekk der jeg kunne spart vekt med å hive ut sportstapen. Turfølget gikk med et par nye Crispi og måtte tape underveis. Det betyr nødvendigvis ikke at Crispi er et dårligere produkt, men kanskje mer at vi er skapt forskjellig på godt og vondt. Da hjelper det å ha en sko som tilpasser seg «forholdene». Som sagt så elsker føttene MINE disse støvlene… This boots are made for walking

 

Levert av:

logo-addnature-color