Primus EtaPower insulation Bag

Primus EtaPower Insulation Bag

Etter 6-7 måneders samliv med Primus sin EtaPower Insulation Bag må jeg innrømme at jeg simpelthen elsker den! Har testet diverse «konvolutter» i aluminiumsfolie til å stikke tallerken inn i og det ble som regel bare søl og pjæsk. Har også vært inne på tanken å lage meg en slik ved å klippe opp et gammel liggeunderlag og hadde kanskje gjort det hvis jeg var en gram jeger som klipper av håndtaket på skjeen for å spare vekt.

Isolasjonsbagen er helt uvurderlig når du skal holde noe varmt mens du kokkelerer sommer som vinter. Er du en som liker å gjøre mer enn å koke opp vann på primusen så har du bruk for en slik. Den holder spagettien varm mens du steker tilbehør eller rett og slett holde porsjon 2 varm mens du spiser porsjon 1 en kald vinterdag. Du får ikke stekepannen inn i den, men når du skal holde noe du har stekt varmt legger du det bare over i en gryte. I sekken fungerer den som transportbag for grytene dine eller til mat og diverse kjøkken stæsj.

Er du en som liker varm mat på tur er det ingenting å lure på. Den er også relativt billig så du slipper å vente på julenissen eller til du har bursdag, morsdag eller farsdag. Løp og kjøp!